vilken induktionsmodell ska man köpa?

Allt fler använder trådlös laddning för sina smartphones, men det är tydligt att märken inte systematiskt lägger den kompatibla laddaren i kartongen. För att hjälpa dig välja den modell som passar dig, här är vårt urval av de bästa trådlösa Qi-laddarna 2024.

Urval av de bästa Qi-laddarna

Flera företag, inklusive Xiaomi, arbetar med fjärrladdningsteknik. Detta kommer så småningom att tillåta oss att ladda våra smartphones utan någon kontakt. Men för tillfället nöjer vi oss fortfarande med klassisk induktionsladdning som fortsätter att förbättras.

Nu tillåter de bästa trådlösa Qi-laddarna relativt snabb laddning, som Honor SuperCharge 100W som laddar 50 % av Magic4 Pro-batteriet på bara 15 minuter. För att hjälpa dig välja den trådlösa laddaren som passar dina behov bäst, har vi gjort det här urvalet av de bästa modellerna som finns tillgängliga i Frankrike.

Bästa Qi-laddareBästa Qi-laddare

Google Pixel Stand 2 (stativ)

Google Pixel Stand (andra generationen)

 • Amazon

  79 €

  Upptäck erbjudandet

Det allra första Pixel Stand var 2020 en av våra favoritinduktionsladdare. Google är i version 2. Om den första erbjöd upp till 10 watts laddningseffekt går denna nya version upp till 23 watt för de senaste Google-smarttelefonerna. Det är en av de snabbaste modellerna på marknaden. Smartphones som inte kommer från Google kan laddas med upp till 15 watt.

Fläktkyld, den här laddaren kommer med strömförsörjning, vilket är trevligt. Den kan användas med kompatibla Pixel-telefoner, Pixel Buds och hundratals Qi-certifierade enheter. Pixel Stand 2 är också tillverkad av cirka 39 % återvunnet material. Vi kommer dock att ångra priset, som är lite högt.

+ DEN –
Google kvalitet Priset, mycket högt
Perfekt för pixlar Fläkten är ibland bullriga

Belkin BoostCharge 15W (stativ)

Belkin Boostcharge 15WBelkin Boostcharge 15W

KLICKA HÄR FÖR ATT KÖPA DEN PÅ AMAZON

Denna induktionsladdare representerar ett av de bästa valen på marknaden. Mycket väldesignad, pålitlig och med en snygg design erbjuder den 15W snabb trådlös laddning för Android-smarttelefoner och upp till 7,5W för iPhones. Laddaren är kompatibel med lätta plastskyddsfodral upp till 3 mm tjocka, vilket är trevligt.

En annan detalj, laddaren kommer med en strömadapter 25W Quick Charge 3.0 och en 1,2 m lång sladd. Så du kommer att ha mycket att göra. Du kan ladda din smartphone i stående eller liggande läge. Och en LED-indikator visar när enheten laddas eller inte.

+ DEN –
Värde för pengarna som är svårt att slå Lite imponerande
Solid, laddar snabbt En design som inte kommer att glädja alla

Anker PowerWave (pad)

Anker PowerWaveAnker PowerWave

Denna trådlösa laddare är en klassiker. Även om det inte längre är särskilt ungt, är det fortfarande relevant för att ladda nya smartphones som är kompatibla med QI-laddning. Du drar nytta av kraften i maximal belastning på 10W. Du kan ladda vilken Android-smartphone som helst, inklusive Galaxy S23/23+ och 23 Ultra.

iPhones är också kompatibla, men är begränsade till laddning vid 7,5 W eftersom denna Anker-pad inte är inte MagSafe-kompatibel. Denna induktionsladdare har flera fördelar: dess design är trevlig, det är den kompakt och halkfri. Den fungerar även genom skrov, även tjocka.

Inget behov av att ta bort fodralet på din smartphone varje gång du vill ladda den. Dynan kommer med en PowerLine mikro-USB-kabel (Obs, inget USB-C och inget Apple Watch-stöd). I kartongen hittar du även en bruksanvisning, men ingen strömförsörjning. Anker PowerWave kommer med 18 månaders garanti.

+ DEN –
Ett lågt pris Tveksam tillförlitlighet på vissa modeller
Fungerar även med tjocka fodral Laddar lite långsamt

Belkin BoostCharge 15W (pad)

Belkin Boostcharge 15W (Pad)

 • Amazon

  0 €

  Upptäck erbjudandet

 • Pixmania EN

  44,07 €

  Upptäck erbjudandet

Om du föredrar “pad”-formatet framför stativmodellerna, är denna andra modell från Belkin ett kvalitetsval. DE BoostCharge trådlös laddare erbjuder en kraft av 15 W för Qi-enheter, inklusive iPhone, Samsung Galaxy, Google Pixel, Xiaomi, etc.. Även här är laddning möjlig med lättviktsplastskydd med max 3 mm tjocklek.

Laddaren Quick Charge 3.0 (24W) ingår för trådlös laddning på 15 W. En LED-ratt visar dig laddningsstatus i realtid. Observera att nya iPhones endast kommer att laddas med den maximala effekten på 7,5 W, den här laddaren är endast det inte MagSafe-kompatibel.

+ DEN –
Konkurrenskraftigt pris Värmer upp mycket
Bra tillverkningskvalitet Några slumpmässiga laddningsproblem noterade

Samsung Duo (pad)

Samsung Duo 15W trådlös laddare

 • Shoppinggata

  48,99 €

  Upptäck erbjudandet

 • Cdiscount

  50,55 €

  Upptäck erbjudandet

 • Fnac

  59 €

  Upptäck erbjudandet

 • Darty

  59 €

  Upptäck erbjudandet

 • Bagare

  59 €

  Upptäck erbjudandet

Samsung Wireless Charger Duo låter dig ladda smartphones på en maximal effekt på 15W. Detta är en station med två laddningsbaser. Den högra sidan laddar bara Galaxy Watch-smartklockor (från första generationens Active-modell) samt Galaxy Buds hörlurar. Smartphones kan inte laddas på denna sida, utan snarare på vänster sida.

Observera att du kan ladda två enheter samtidigt genom att dela ström. iPhones kan bara laddas med en maximal effekt på 7,5 W. Samsung Duo visar en premium design och har en halkfri yta. Strömförsörjningen ingår.

+ DEN –
En sober design Priset
Mycket effektiv och välgjord

Apple MagSafe laddare

Apple MagSafe Laddare till bästa pris

 • Rakuten

  30 €

  Upptäck erbjudandet

 • E. Leclerc

  37€

  Upptäck erbjudandet

 • Bagare

  37€

  Upptäck erbjudandet

 • Amazon

  37€

  Upptäck erbjudandet

 • Fnac

  44,99 €

  Upptäck erbjudandet

 • Shoppinggata

  45€

  Upptäck erbjudandet

 • Korsvägar

  45,99 €

  Upptäck erbjudandet

 • SFR

  49 €

  Upptäck erbjudandet

 • Cdiscount

  49,99 €

  Upptäck erbjudandet

 • Darty

  49,99 €

  Upptäck erbjudandet