upptäck färgerna på alla modeller på dessa nya officiella bilder

Det är det, medan lanseringen av den nya Galaxy S24-serien bara är planerad till nästa månad, har vi redan rätt till alla officiella bilder av smartphones, som därmed ger dig en förhandsvisning av alla färger.

Vi har vetat i många månader nu hur Galaxy S24s kommer att se ut. De första officiella bilderna delades nyligen av Windows Report, och det är nu Roland Quandts tur att avslöja bilder på alla modeller i serien.

Dessa bekräftar inte bara allt vi har lärt oss de senaste veckorna om designen av enheterna, utan också färgerna på varje version.

Läs också – Galaxy S24 Ultra: Här är anledningen till att det är Samsungs största uppdatering på flera år

Vilka färger för Galaxy S24?

Enligt officiella bilder, varje smartphone kommer att ha rätt till 4 färger. Galaxy S24 och S24+ kommer att finnas i samma färger, medan Galaxy S24 Ultra kommer att säljas i 4 andra lite olika färger.

Galaxy S24

Galaxy S24, Galaxy S24+ bör vara tillgängliga i Onyx Black (svart), Marble Grey (grå), Cobalt Violet (lila) och Amber Yellow (gul). För sin del kommer Galaxy S24 Ultra förmodligen att ha rätt till en “Titanium”-färg, som iPhone 15 Pro. Naturligtvis förväntar vi oss fortfarande några färger exklusiva för Samsungs webbplats. Dessa skulle vara orange, ljusblå och ljusgröna toner.

Galaxy S24 tekniska blad är också officiellt

På sitt X-konto publicerade den berömda läckaren Evan Blass också en sammanfattning av de viktigaste tekniska egenskaperna hos Galaxy S24. Bilden bekräftar viss information som tidigare bara var rykten, inklusive närvaron av en helt ny skärm på varje modell i serien.

Galaxy S24+

I år skulle Samsung satsa på en ny AMOLED 2X M13-panel med en maximal ljusstyrka på 2600 nits, jämfört med 1750 nits tidigare. Vi kommer att hitta en QHD+-definition på Galaxy S24 Ultra, men även på Galaxy S24+, medan Galaxy S24 får nöja sig med en FHD+-skärm.

På fotosidan, vi kommer att hitta samma 50 MP-sensor på Galaxy S24 och S24+, och den kommer att åtföljas av ett teleobjektiv med 3X optisk zoom. När det gäller Galaxy S24 Ultra kommer smartphonen att vara utrustad meden ny 200 MP-sensor, en Samsung HP2SXsom borde kunna samla in mer ljus än sin föregångare.

Galaxy S24 Ultra

Den koreanska jätten tillkännager “fyra teleobjektiv”, men detta kan mycket väl leda till förvirring. Smarttelefonen kommer att använda ett teleobjektiv med 3X optisk zoom och ett periskop med 5X optisk zoom, men 2X och 10X kommer att uppnås med hjälp av pixel-binning-teknik på huvudkameran och periskopetrespektive.

Samsung meddelar också det Galaxy S24+ och Galaxy S24 Ultra kommer med 12 GB RAMen bra förbättring jämfört med sina föregångare som marknadsfördes med minst 8 GB RAM.

När det gäller batteri fortsätter Samsung att förlita sig på en 5000 mAh-ackumulator på Galaxy S24 Ultra, men kommer att öka batterikapaciteten för de andra två modellerna. Den här gången kommer vi att ha rätt till 4900 mAh på S24+-modellen och 4000 mAh på Galaxy S24. Snabbladdning meddelas vid 45W på de två dyraste modellerna (0 till 65 % på 30 minuter), och vid 25W på den minsta modellen (0 till 50 % på 30 minuter).

Slutligen bekräftar Samsung att dess Galaxy S24 Ultra kommer att vara väl skyddad av en titanram och de andra två modellerna av “Armor Aluminium 2.0”. Det vet vi också Galaxy S24 Ultra bör introducera ett nytt förstärkt glas från Corning, Gorilla Glass Armormen vi vet inget om det än.

Som en påminnelse kommer Samsung officiellt att avslöja sin Galaxy S24, S24+ och S24 Ultra den 18 januari. Detta kommer att vara en möjlighet att lära sig vad priserna på smartphones kommer att bli, men vissa rapporter tyder redan på att det inte kommer att bli många förändringar jämfört med föregående generation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *