Upp till -60 % rabatt på smartphones och många andra produkter hos AliExpress!

Gå snabbt över till AliExpress under Choice Day: 5 otroliga dagar med rabatter på upp till -60 % på alla delar av sajten, inklusive högteknologiska sektioner. Möjligheten att utrusta dig till ett lågt pris! Vi detaljerar erbjudandena nedan.

fr_FR-1280×800fr_FR-1280×800

AliExpress firar vårens ankomst med stil! Fram till den 5 mars (inklusive) erbjuder sajten Choice Day, med rabatter på upp till -60 % på en stor produktkatalog. Som en bonus, för ännu fler rabatter, erbjuder sajten kampanjkoder:

  • FRCD03 för -3€ rabatt från 29€ köp
  • FRCD08 för -8€ rabatt från 69€ köp
  • FRCD20 för -20€ rabatt från 169€ köp
  • FRCD303 för -30€ rabatt från 29€ köp
  • FRCD50 för -50€ rabatt från 369€ köp

Att ta del av erbjudandena är väldigt enkelt. Lägg bara till produkten som intresserar dig i din varukorg och använd sedan kupongen som motsvarar beloppet för ditt köp för att dra nytta av en extra rabatt på upp till 50 €! Ansluten klocka, smartphone, surfplatta, externt batteri m.m. Produkterna är varierande och erbjudandena exceptionella.

En Servo 12s mini-smartphone för mindre än 30 €!

mini smartphonemini smartphone

Bland alla Choice Day-erbjudanden hittade vi ett originalerbjudande: en minismartphone för mindre än 30 €! Servo 12s är tillgänglig för endast €29,06 med kupong FRCD03. Men vad är en minismartphone?

SERVO 12S mini-smarttelefonen är en kompakt och mångsidig enhet, designad för dem som letar efter en funktionell telefon i ett mycket litet format. Med en 2,5 tums HD-skärm med 480*320 upplösning ger den en tydlig och skarp visuell upplevelse för sin storlek. Dess lätthet (53g med batteri ingår) och små dimensioner (86,4 mm x 43,8 mm x 10,2 mm) gör den extremt praktisk att bära och glider lätt in i vilken ficka eller liten väska som helst.

Med ett högdensitets 1000mAh litiumjonbatteri är det byggt för att hålla, trots sin lilla storlek. Dess kapacitet för dubbla SIM (nano) och kompatibilitet med 3G- och 2G-nätverk tillåter omfattande mobilanvändning. De dubbla kamerafunktionerna, med en 2,0 MP bakre kamera och en 0,3 MP främre kamera, är, även om de är blygsamma, tillräckliga för grundläggande uppgifter som videosamtal och att fånga viktiga ögonblick.

Stöd för flera språk gör SERVO 12S tillgänglig för en bred global publik. Dess anslutningsmöjligheter förbättras av GPS-stöd för navigering, samt möjligheten att ansluta och dela via WIFI, inklusive möjligheten att skapa en hotspot.

Ett externt minibatteri för iPhone för mindre än 20 €!

powerbankpowerbank

Har du en iPhone 14 eller 13 Pro? Goda nyheter, du kommer att kunna ladda din smartphone när du vill under dagen tack vare detta trådlösa externa Rocoren-batteri tillgängligt för endast 18,83 € under Choice Day.

Rocoren-Portable Magnetic Power Bank är en innovativ och bekväm laddningslösning designad för iPhone-användare, inklusive 14 och 13 Pro-modellerna. Detta externa minibatteri utmärker sig för sin trådlösa laddningsfunktion och sitt magnetiska fästsystem, som möjliggör säker fastsättning och perfekt anpassning till enheten, vilket gör det enkelt att ladda om när du är på språng utan att behöva använda besvärliga kablar.

Med en imponerande kapacitet på 10 000 mAh eller ett lättare alternativ på 5 000 mAh ger den tillräckligt med ström för att ladda din iPhone flera gånger, vilket säkerställer att du är uppkopplad hela dagen. 20W uteffekt säkerställer snabb och effektiv laddning, vilket gör att du snabbt kan återställa ström till din telefon.

Rocoren är kompakt och lätt och passar lätt i en ficka eller väska, vilket gör transporten enkel och praktisk. Den är idealisk för resor, långa dagar borta från hemmet, eller helt enkelt som extra säkerhet för att förhindra att din enhet brinner ut. Dess snygga design och trådlösa funktionalitet gör den till ett måste tillbehör för iPhone-användare som letar efter en effektiv och snygg mobilladdningslösning.

Den här artikeln är ett sponsrat inlägg från AliExpress.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *