nya spel kommer i slutet av februari 2024

Microsoft har precis tillkännagivit ett nytt parti spel som planeras till slutet av februari 2024 för sin Xbox Game Pass-tjänst. Bland dem, ett av årets bästa spel 2021, som inte bör missas.

Microsoft hade redan annonserat några nya spel för februari månad 2024, men har precis kompletterat listan med andra titlar, av vilka några är viktiga. Månadens flaggskeppsspel är Tales of Arise, en fantastisk RPG från Bandai Namco Entertainment släpptes 2021. Det här spelet är den senaste delen i Tales-serien och berättar historien om två karaktärer från olika världar som går samman för att slåss mot ett tyranniskt imperium.

Tales of Arise fick mycket positiva recensioner från kritiker och fans. Titeln är tillgänglig nu och kommer samtidigt som ett annat spel som redan hade annonserats: Return to Grace. Båda spelen finns på konsol, PC och moln.

LISTA ÖVER NYA SPEL SOM KOMMER TILL SPELPASSET SLUTET AV FEBRUARI 2024

Här är listan på alla spel som kommer denna månadoch till och med en titel som tillkännages för mars 2024:

  • Return to Grace (moln, konsol och PC) – 20 februari
  • Tales of Arise (moln, konsol och PC) – 20 februari
  • Bluey: The Videogame (moln, konsol och PC) – 22 februari
  • Maneater (moln, konsol och PC) – 27 februari
  • Madden NFL 24 (moln) EA Play – 27 februari
  • Odelbar (moln, konsol och PC) – 28 februari
  • Space Engineers (moln, konsol och PC) – 29 februari
  • Warhammer 40 000: Boltgun (moln, konsol och PC) – 5 mars
Tales of Arise

Förutom Tales of Arise välkomnar Xbox Game Pass också Bluey: The Videogame, ett spel baserat på det populära TV-programmet för barn. Spelet låter dig spela som Bluey, hennes vänner och familj, och utforska deras dagliga liv och äventyr. Det här spelet är ett bra alternativ för barn och familjer, och det är billigare att få det via Game Pass än att köpa det separat.

Notera också ankomsten av Män ätare Och Madden NFL 24. Maneater är ett lustigt och blodigt spel där du spelar som en haj som terroriserar människor och andra havsdjur. För sin del är Madden NFL 24 den senaste utgåvan av EA:s berömda fotbollssimuleringsspel, och det lägger särskilt till molnstöd till Game Pass.

Xbox Game Pass kommer då att välkomnas Odelbar, ett action-RPG-spel från Lab Zero Games, studion bakom Skullgirls. Spelet togs bort från Game Pass i januari 2021, men är nu tillbaka. Spelet kombinerar plattformsspel, utforskning och strid, med en unik konststil och olika karaktärer. Notera också ankomsten av Rymdingenjörerett sandlådespel där du kan bygga och lotsa fartyg och rymdstationer.

Slutligen avslöjar Xbox Game Pass ett spel som kommer att finnas tillgängligt i mars: Warhammer 40 000: Boltgun, ett skjutspel som utspelar sig i Warhammer 40Ks mörka sci-fi-universum. Spelet lanseras den 5 mars och kommer att finnas tillgängligt på konsol, PC och moln. Detta spel kommer sedan att ansluta sig till Diablo 4, vars ankomst till Game Pass redan tillkännagavs i mars, som en del av Microsofts förvärv av Activision Blizzard.

Som vanligt så lämnar även vissa spel Microsofts prenumerationstjänst denna månad. Om Microsoft lägger till många spel till sin tjänst varje månad så säljer man också många titlar, till spelarnas stora bestörtning. Den 29 februari kommer Xbox Game Pass att förlora Soul Hackers 2, en solid sci-fi-RPG från Persona-skaparen Atlus, och Madden NFL 22, ett äldre spel i EA:s långvariga fotbollsserie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *