här är listan över koder för att komma åt dolda kategorier 2024

Känner du till Netflix hemliga koder? Sajten har många dolda kategorier och underkategorier som gör det lättare att upptäcka filmer och serier. Du kan komma åt den med hjälp av listan med koder som vi presenterar för dig i den här filen.

Netflix dolda koderNetflix dolda koder
Kredit: Pixabay

Liksom några av oss i teamet, är du beroende av Netflix-katalogen? Så du har säkert ibland stött på vissa svårigheter med att filtrera filmer och serier som intresserar dig enligt mycket specifika kriterier. Faktum är att streamingtjänsten förlitar sig på ett mycket effektivt förslagssystem för att rekommendera innehåll som motsvarar dina böjelser. Men om man är intresserad av en väldigt specifik kategori av filmer är det inte alltid lätt att hitta rätt.

Att läsa: serier och filmer att se på helgen på Netflix

Visst, ibland vill man ha något annat. En bra stor komediklassiker, en liten italiensk film eller till och med en bra stor amerikansk storfilm med superhjältar. Det är möjligt… med lite justeringar!

Så här använder du koderna i den här mappen:

  • Starta Netflix på din profil
  • I adressfältet bör du se följande URL: www.neflix.com/browse
  • För att komma åt en specifik kategori, klicka helt enkelt ange den hemliga koden efter adressen www.netflix.com/browse/genre (ex: www.netflix.com/browse/genre/47465)
  • På din TV anger du helt enkelt numret sökfältet.

Koden i fråga ger dig tillgång till alla stora västerländska klassiker på plattformen. På samma sätt ger koder tillgång till julfilmer på Netflix eller filmer tillägnade Alla hjärtans dag.

Observera dock att vissa Netflix-koder kan ändras beroende på ingångar och utgångar i plattformens katalog. Så mycket som möjligt kommer vi att se till att hålla den här filen uppdaterad, lägga till nya koder och ta bort de som har blivit föråldrade.

Listan över Netflix-koder för att komma åt dolda kategorier och underkategorier

För att göra den här långa listan lättare att söka kan du söka på sidan efter en specifik term genom att trycka på Ctrl + F eller Cmd + F på ditt tangentbord. Du hittar i slutet av tabellen koderna för de olika kategorierna av TV-serier. Du hittar också kategorier som rör vissa skådespelare, användbara om du letar efter filmer och serier med din favoritskådespelare/skådespelerska!

Action äventyr

Tecknade serier

Filmer för barn eller familj

De stora bioklassikerna

Komedier

Kultfilmer

Dokumentärer

Drama

Tro & Andlighet

Utländska filmer

HBT-filmer

Skräckfilmer

Oberoende biograf

musik

Musikaliska komedier

Romanser

Science Fiction & Fantasy

Filmer med sporttema

Thriller

TV-serier och program

Netflix-koder efter decennium

Andra

Varför dessa Netflix-koder?

På Netflix är kategorierna ganska begränsade. Det finns cirka femton kategorier totalt för att filtrera flera tusen filmer. Det är svårt att hitta rätt, speciellt när du letar efter något väldigt specifikt. Så, Netflix-ingenjörer skapade små hemliga koder ger fortfarande åtkomst till andra kategorier och till och med underkategorier som normalt är osynliga.

Det finns en serie koder för alla genrer av Netflix-filmer, men också för serier från Netflix-katalogen. Det är också intressant att notera att koder för innehåll anpassat till anime från Netflix-katalogen är tillgängliga. Du kan till och med komma åt filmer och serier efter åldersgrupp. Ganska trevligt, eller hur?

Så om du vill dra nytta av det, eller hitta din nästa serie att ladda ner, använd listan med dolda huvudkoder ovan. Det finns en ännu mer komplett lista, men då kommer vi åt egentligen väldigt mycket exakta filter. Vi pratar fortfarande om 27 000 tillgängliga kategorier och underkategorier! Observera dessutom att vi listar de nya filmerna och serierna som finns tillgängliga på Netflix för varje månad, om du någonsin vill förbereda ditt binge-watching-schema i förväg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *