Fira kvinnorättsdagen med Godeal24

Det är internationella kvinnorättsdagen och för tillfället gör programvaruförsäljningssajten Godeal24 stort och erbjuder Microsoft-program som Office 2021 Pro till låga priser! Upptäck alla erbjudanden nedan.

240226-720p-gd24-€240226-720p-gd24-€

Som kvinna är det ännu svårare att bli igenkänd på arbetsplatsen. Vill du ha bra resultat behöver du ofta de bästa verktygen! Och vad är bättre än en MS-licens för att hjälpa dig att bli mer produktiv! Likaså för Microsoft Office, som förblir standardproduktivitetssviten för många, och Word, Excel, PowerPoint eller Outlook som också är praktiskt nödvändiga färdigheter för proffs och studenter. Om köpet av denna programvara ofta utgör ett budgethinder, kommer kampanjen för kvinnorättsdagen på Godeal24 att förändra situationen: skaffa din livstidslicens för Microsoft Office 2021 Pro nu för endast 25,25 €, eller välj MS Office 2021 Home and Business för Mac på bara 58,69 €, vilket sparar mer än 90 % jämfört med det vanliga priset. För att fira denna världsdag kan du också dra nytta av Office 2021 Pro-erbjudandet för 5 datorer för endast 15,05 € per dator. Dröj inte, detta exceptionella erbjudande kan upphöra när som helst. Köp din Microsoft Office-licens nu och dra nytta av detta förmånliga pris.

Om du har några tvivel bör ett kundnöjdhetsbetyg på 4,9 av 5 lugna dig. Godeal24 har åtagit sig att erbjuda dig mycket mer än produkten: snabb leverans, professionell inköpssupport tillgänglig 24/7 och uppmärksam service efter försäljning.

Öka din produktivitet med följande erbjudanden

Intuitiv navigering, enkel organisation eller till och med ökad prestanda: här är de nya funktionerna som erbjuds för att låsa upp din produktivitet och kreativitet. Utforska dessa Windows 11-funktioner och ta reda på varför Windows 11 är det bästa Windows hittills med följande erbjudanden:

Dra även nytta av koden SGO62 på följande produkter:

Vill du ha ännu mer? Dra även nytta av -50 % rabatt med koden SGO50:

Det mest praktiska sättet att dra nytta av IT-verktyg är Godeal24. Webbplatsen erbjuder olika programvaror som:

Godeal24 försäljning: betalningsguide

För att handla på vår plattform, följ denna sömlösa process: gå till kassasidan, välj gästalternativet eller skapa ett konto enligt dina önskemål och fortsätt med att ange din faktureringsinformation.

godeal121godeal121

I detta avgörande steg väljer du “CWALLETCO” som betalningsmetod och klickar sedan på “Fortsätt” för att gå vidare. Ta en stund att granska din beställning innan du bekräftar med “Beställ”.

godeal122godeal122

godeal123godeal123

Du kommer sedan att omdirigeras till en ny sida där du kommer att bli ombedd att “Välj betalningsmetoder”. Avslutningsvis presenterar PayPal sig som ett säkert alternativ för att slutföra ditt köp.

godeal124godeal124

godeal125godeal125

Upptäcker Godeal24

Godeal24 positionerar sig som en global aktör inom distribution av datorprogramvara, kännetecknad av en särskilt konkurrenskraftig prispolitik. Oavsett om du är en frilansande innehållsskapare som letar efter programvara för videoredigering och fotoredigering, eller vill förbättra ditt systemsäkerhet med antiviruslösningar, har Godeal24 något som uppfyller alla dina tekniska krav.

Äktheten av programvaran som erbjuds på Godeal24 är 100 % garanterad, vilket garanterar en säker och pålitlig köpupplevelse. Aktiveringsnycklar levereras direkt via e-post efter betalning, vilket gör att du snabbt kan ta din nya programvara i bruk. Med ett fast engagemang för professionell teknisk support tillgänglig 24/7, såväl som en livstids eftermarknadsservice, lovar Godeal24 bekymmersfri användning av sina produkter, vilket gör den till en favoritpartner för alla dina behov.

Kontakt : [email protected]

Den här artikeln är ett sponsrat inlägg från Godeal24.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *