En ny uppdatering för WhatsApp, Google Pay dyker upp i USA, detta är veckans sammanfattning

Statusdelen av WhatsApp utvecklas, Google Pay-applikationen kommer snart att ersättas av Google Wallet i USA, ett Wi-Fi-säkerhetsfel sätter Android-användares personliga data i riskzonen, detta är veckans sammanfattning .

Om du använder Android, var medveten om att ett Wi-Fi-säkerhetsbrott kan göra din data sårbar. Medan statusvisningen för WhatsApp-applikationen har rätt till en ny design, rullar Microsoft ut Windows 11 23H2 för kvalificerade datorer och fixar en gammal bugg på Windows 11.

WhatsApp: utformningen av statussektionen utvecklas

WABetaInfo avslöjade att statussektionen i WhatsApp är på väg att ändra sin design. Faktum är att användare nu lättare kan se sina kontakters statusuppdateringar tack vare förhandsgranskningar. Den nya designen är för närvarande i betatestning. Du kommer därför att behöva vänta flera veckor till innan du kan dra nytta av den nya statusraden för snabbmeddelandeapplikationen.

Läs: WhatsApp ändrar statusvisning med ny uppdatering

Android: många användare ser att deras data äventyras

Android-enheter är återigen målet för hackare. Faktum är att ett nytt Wi-Fi-säkerhetsfel har avslöjats och utsätter data för mer än 2 miljarder användare i riskzonen. Spioneri, identitetsstöld, återställning av personuppgifter och risker för lösenordsstöld, våra system är sårbara och vi uppmanar dig återigen att regelbundet uppdatera dina enheter.

Läs: Android: 2,3 miljarder användare hotas av Wi-Fi-säkerhetsbrott

Windows 11: 23H2-uppdateringen kommer att krävas snart

Oavsett om du vill byta eller inte har Microsoft tillkännagett den förestående distributionen av Windows 11 23H2-uppdatering till alla kompatibla datorer som fortfarande kör version 21H2 eller 22H2. Detta är en automatisk uppdatering som gör att datorer kan dra nytta av den senaste versionen av systemet.

Läs: Windows 11: Microsoft kommer att tvinga uppdateringen till version 23H2

En bugg på Windows 11 har äntligen korrigerats av Microsoft

I juni 2023 åtföljdes uppdateringen KB5027303 av en mycket restriktiv bugg för användare som ibland kämpade med att spela in sin skärm eller starta en video. En fix implementerades tillfälligt men version KB5034204 löser äntligen problemet för gott. Gå till Valfria uppdateringar i Avancerade alternativ i dina Inställningar för att ladda ner uppdateringen.

Läs: Windows 11: Microsoft fixar äntligen denna irriterande bugg mer än 6 månader gammal

Kredit: 123RF

USA säger adjö till Google Pay

Google har precis meddelat att Google Wallet snart kommer att ersätta Google Pay i USA. En övergång planerad för att förenkla användarnas mobila betalningar. En utveckling som kommer att träda i kraft den 4 juni 2024. Därefter kommer applikationen inte längre att fungera men hemsidan förblir tillgänglig. Användare kommer därför att kunna fortsätta att hantera sina bankkort och sina pengar.

Läs: Google Pay kommer snart att försvinna men du vet redan att det ersätts

Källa – Google

Veckans test

Final Fantasy VII Rebirth: ett utmärkt spel som kommer att glädja fansen

Med sin enorma värld, sin välgjorda handling, sina minispel och sin utmärkta musikaliska atmosfär, borde Final Fantasy VII Rebirth glädja fansen. Under vårt test älskade vi relationerna mellan karaktärerna i hjärtat av spelet och detaljnivån i städerna. Som sagt, vi var inte imponerade av grafiken och vi hade gärna stött på fler fiender i utforskningsfaserna.

Läs: Final Fantasy VII Rebirth test: en logisk uppföljare men förvånansvärt rik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *