En ny uppdatering för PS3, Google Contacts får en makeover, detta är sammanfattningen av veckan

Ett nytt gränssnitt för Google Contacts, Sony distribuerar en uppdatering på PlayStation 3, HyperOS kommer att landa på många enheter i slutet av juni 2024, det är veckans sammanfattning.

PS3-ägare kommer att bli glada över att veta att Sony inte har glömt dem eftersom konsolen har rätt till en ny uppdatering. Medan Google förenklar användningen och stärker säkerheten för sin Google Contacts-applikation, distribuerar Xioami sitt nya HyperOS-mobiloperativsystem och Tesla fortsätter att utveckla sin mobilapplikation.

HyperOS: det nya överlägget kommer till sommaren

Det nya mobila operativsystemet, planerat att ersätta MIUI, kommer att landa på många enheter i slutet av juni 2024. Surfplattor, anslutna objekt, smartphones, flera modeller kommer därför att kunna dra nytta av HyperOS och dess nya funktioner i hela världen. Besök våra dedikerade nyheter för att upptäcka listan över påverkade Xiaomi-enheter i Frankrike.

Läs: HyperOS kommer till oss i år, här är när och på vilka enheter

Teslas mobilapp blir bättre

Den senaste 2024.2.6-uppdateringen av Tesla-appen erbjuder användarna ett snyggare gränssnitt, en ny AI-baserad assistent som heter “Tesla Assis Beta” och en förbättrad räckviddsuppskattning. Navigeringen har också gjorts smidigare tack vare en vertikal presentation av produkterna, och biltillverkaren bevisar att den fortsätter att arbeta med att utöka sitt ekosystem för att förenkla användarnas liv.

Läs: Tesla: ny design, AI som svarar på alla dina frågor, applikationen har ett nytt utseende

Källa – Inte en Tesla-app

PS3 får en helt ny uppdatering

PlayStation, som släpptes för mer än 17 år sedan, var berättigad till en ny uppdatering, implementerad av Sony den 27 februari 2024. Uppdatering 4.91 är inte revolutionerande, men ägare av konsolen kommer fortfarande att vara glada över att se förbättringar av stabilitet, säkerhet och prestanda. Sony glömmer därför inte sin historiska konsol och förlänger dess livslängd tack vare denna nya uppdatering, för spelarnas lycka.

Läs: PS3 har rätt till en ny överraskningsuppdatering, mer än 17 år efter lanseringen

Krediter – 123rf

Google Kontakter-appen får en makeover

Google har precis implementerat en ny uppdatering till sin Google Contacts-applikation och den här versionen 4.26 ger sin del av förbättringar och buggfixar. Det nya gränssnittet och integrationen av en ny meddelandewidget bör tilltala användarna. Applikationen är mer intuitiv och effektiv, framför allt tack vare en ny filterikon, ett nytt kort och en knapp för att snabbt lägga till kontakter i sökfältet.

Läs: Google Contacts får en makeover och inkluderar en ny, praktisk widget

En amerikansk streamer testar kulmotståndet på sin Cybertruck

Tesla försäkrar oss och har redan bevisat det, dess pick-up är designad för att motstå kulor. Streamern Adin Ross tvekade inte att använda ett av sina hagelgevär för att testa om hans Cybertruck verkligen var pistolbeständig. Upplevelsen filmades och delades på den amerikanska ägarens nätverk, som med glädje noterade att kulorna hade studsat från dörren och att hans fordon därför skulle skydda honom från kulorna.

Läs: Han skjuter sin Cybertruck med ett hagelgevär för att kontrollera att den är skottsäker, svaret i video

Tack – Adin Ross via X

Veckans tester

Honor Pad 9: en attraktiv och effektiv surfplatta för mindre än 300 euro

Om du funderar på att unna dig en ny surfplatta, men din budget är begränsad, tveka inte att vända dig till Honor Pad 9. Det är en trevlig produkt som är trevlig att använda och ger bra batteritid. Dess skärm är ljusstark och därför är den bekväm för underhållning. Var dock försiktig, det är inte en särskilt kraftfull surfplatta, laddningen är väldigt långsam och överlägget är lite rörigt. Vi skulle också ha uppskattat en fingeravtryckssensor, men detta är fortfarande en enhet med mycket bra valuta för pengarna.

Läs: Honor Pad 9-recension: den perfekta surfplattan för dem som inte vill bryta banken

Honor Magic6 Pro: nästan felfri

Honor erbjuder här en särskilt högkvalitativ smartphone, med ett imponerande tekniskt blad och solida förbättringar jämfört med sin föregångare. Magic6 Pro är snygg, kraftfull och har en fantastisk skärm. Vi älskar MagicOS 8, ljudkvaliteten på videoinspelningar och förbättringarna av vissa fotomoduler. Vårt test hade varit perfekt utan de förinstallerade kommersiella apparna och med en laddare och fodral i kartongen.

Läs: Honor Magic6 Pro recension: riktiga förbättringar som är vettiga

Xiaomi 14: tillverkarens mest avancerade telefon

Framgångsrik design, perfekt kalibrerad skärm, imponerande prestanda, Xiaomi 14 är en utmärkt smartphone. Om vi ​​lägger åt sidan den autonomi som fortfarande kan förbättras och den höga värmen som är involverad, är det den överlägset bästa Android-smarttelefonen på marknaden i den här prisklassen. Det är en väldigt bra kameratelefon och vi älskar HyperOS-överlägget som är väldigt trevligt att använda. Liten bonuspoäng för den medföljande laddaren och den mycket snabba laddningen.

Läs: Xiaomi 14-test: det är bra i alla Leica-figurer

Peugeot e-3008: en attraktiv men perfekt passande elektrisk SUV

Den nya e-3008 erbjuder en bra kompromiss mellan förbrukning, laddningshastighet och batteristorlek. Interiörstämningen är mycket trevlig och elhanteringen är utmärkt. Förutom ljudet från indikatorn är det en särskilt tyst elektrisk SUV. Det är ett väldigt tungt fordon och det finns fortfarande några buggar i infotainmentet som måste åtgärdas. Peugeot e-3008 finns tillgänglig från 37 730 euro i hybridversion och från 44 990 euro i 100 % elektrisk version.

Läs: Peugeot e-3008 test: förändringen av alla faror

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *