den mest ambitiösa kameratelefonen 2024 är äntligen tillgänglig

HONOR lanserar Magic6 Pro, sin nya avancerade smartphone fokuserad på fotografering. Koncentrerad på innovationer förbättrar den formeln för den redan utmärkta Magic6 Pro för att erbjuda en ännu mer premiumorienterad upplevelse. Till sin release erbjuder HONOR ett särskilt attraktivt introduktionserbjudande.

hedra magic6 pro tjänstemanhedra magic6 pro tjänsteman

HONOR etablerar sig som en stor aktör inom high-end mobilsegmentet. Efter sin Magic V2 som omdefinierar vad vi kan förvänta oss av en hopfällbar smartphone, lanserar varumärket marknadsföringen av sin nya Magic6 Pro, en enhet utan svagheter som säger sig vara den bästa fototelefonen på marknaden. Denna resolut premiumprodukt räknar också med ökad autonomi och en ultraljusstark och motståndskraftig skärm för att locka användarnas gunst.

Klicka för att komma åt HONOR Magic6 Pro lanseringserbjudande

En bra kameratelefon

Tillverkaren inkluderar en stor hårdvaruförbättring på Magic6 Pro-kameran med ett periskopiskt teleobjektiv som mäter 1/1,49″ och en definition på 180 MP. Detta objektiv, som drar nytta av optisk stabilisering, kan producera en optisk zoom på upp till 2,5x och en digital zoom på upp till 100x. Det är därför den idealiska smartphonen för att fånga avlägsna scener och komma närmare handlingen eller ett föremål.

hedra magic6 pro tjänstemanhedra magic6 pro tjänsteman

Den åtföljs av en 1/1,3″ och 50 MP Falcon H9000 Super Dynamic vidvinkelsensor. Den drar också nytta av optisk bildstabilisering. Dessutom sticker den ut med en automatiskt variabel bländare mellan f/1.4 och f/2.0 för att anpassa sig till alla situationer, inklusive olika ljusförhållanden. Den senaste bakre kameran är en 50 MP ultravidvinkel som vidgar synfältet till 122° för att ta ett steg tillbaka från en scen.

En annan stor fördel som Magic6 Pro har jämfört med konkurrenterna är dess HONOR AI Motion Sensing Capture 2.0-funktion. Detta är ett läge som kombinerar automatisk och manuell tagning, så att du inte missar några scener som är svåra att fånga på grund av rörelse: sport, dans, barn, husdjur etc. Kameran kan ta 30 bilder på en sekund. Med hjälp av artificiell intelligens hjälper systemet användaren att välja det bästa fotot som tagits av en scen mellan 1,5 sekunder före och efter att slutaren aktiveras. HONOR har förbättrat sin teknik för att ta ännu skarpare ögonblicksbilder än föregående generation.

honor magic6 prohonor magic6 pro

På framsidan kombineras den främre kameran på 50 MP med en TOF-sensor för beräkning av skärpedjup, en kombination för att fånga vackra selfies med bokeh-effekt och ha säker och snabb ansiktsigenkänning i 3D.

Ännu generösare autonomi

Magic5 Pros grafitbatteri med en kapacitet på 5 100 mAh ger vika för ett 5 600 mAh silikonkolbatteri på Magic6 Pro. Denna teknik har redan visat sig på Magic V2. Det gör det möjligt att öka densiteten (743 Wh/L), och därmed förbättra batteriets kapacitet utan att påverka dess storlek.

hedra magic6 pro tjänstemanhedra magic6 pro tjänsteman

Dessutom bidrar integreringen av ett energiledningschip till att erbjuda en mer hållbar smartphone. Självständigheten når 11 timmars användning vid ultraintensiv användning och överskrider lätt en dag vid standardanvändning. Magic6 Pro har autonomi minst lika bra som Magic5 Pro, som redan utmärkte sig i denna aspekt, så dess prestanda är högre och dess skärm är ljusare.

Prestanda anförtros faktiskt ett Snapdragon 8 Gen 3-chip från Qualcomm ingraverat i 4nm, det bästa på Android-marknaden för närvarande. Som vanligt ger HONOR användarna mycket snabb laddning, med kraft upp till 80 W trådbundet och upp till 66 W trådlöst.

En hållbar och ljusstark skärm

Magic6 Pro har en stor 6,8-tums NanoCrystal Shield-panel. Det är den starkaste skärmen i branschen, designad med hjälp av HONORs patenterade teknologier för materialformulering och kemisk förstärkning. Skärmen är certifierad för att tåla fall på 1,60 m, vilket gör smarttelefonen mer hållbar och rekommenderas för de klumpigaste bland er.

honor magic6 prohonor magic6 pro

Du kommer inte ha några problem med att se din mobil i direkt solljus: tillverkaren har gjort stora ansträngningar för att öka ljusstyrkan, vilket fördubblas jämfört med den för Magic5 Pro. Maximal total ljusstyrka når 1 600 nits, och mätningar kan explodera upp till 5 000 nits i topp HDR, vilket garanterar oöverträffad tittarkomfort.

LTPO OLED-skärmen drar nytta av en 1,5K 2 800 x 1 280 pixlar definition, för en densitet på 453 punkter per tum och en uppdateringsfrekvens på upp till 120 Hz. Den kan visa 1 07 miljarder färger och täcker 100 % av DCI-P3 färgrymd, den digitala biostandarden. För innehåll med större kontrast och mer levande färger är Magic6 Pro Dolby Vision- och HDR Vivid-certifierad.

hedra magic6 pro tjänstemanhedra magic6 pro tjänsteman

I flera år har HONOR gjort en poäng av att ta hand om våra ögon och fortsätter sitt goda arbete med Magic6 Pro. Smarttelefonens högfrekventa skärm erbjuder extremt hög pulsbreddsmodulering (PWM) på 4 320 Hz, vilket hjälper till att undvika flimmereffekter (omärkbart för blotta ögat, men inte utan konsekvenser för våra ögon), och därför minskar ögontröttheten.

Fortfarande för användarens bekvämlighet inkluderar displayen ett anti-blått ljusfilter, som hjälper dig att somna när du använder din smartphone innan du går och lägger dig. Magic6 Pro drar också nytta av dygnsvisning: skärmens ton anpassas automatiskt beroende på tiden på dagen, vilket också hjälper dig att somna vid läggdags.

130 euro rabatt och en gratis surfplatta

Magic6 Pro lanseras i Frankrike till det rekommenderade försäljningspriset på 1299,90 euro. För att markera lanseringen av smartphonen erbjuder HONOR ett mycket attraktivt lanseringserbjudande på sin officiella HiHonor-webbplats. Med kampanjkoden A6PCPS (gäller till och med 31 mars 2024), får du en omedelbar rabatt på 130 euro. Dessutom får du en premium HONOR Pad 9-surfplatta i present, värd 399 euro. Och du får 12 månaders skydd mot skärmskador.

Klicka för att komma åt HONOR Magic6 Pro lanseringserbjudande

Den här artikeln är ett sponsrat inlägg från HONOR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *