de bästa apparna för att ersätta Google Maps

Android GPS-appar handlar inte bara om Google Maps. För att hålla dig uppdaterad erbjuder vi dig vår topp av de bästa gratis GPS-applikationerna.

gratis android gpsgratis android gps

Tack vare GPS-applikationer har du inte längre någon ursäkt för att gå vilse på små landsvägar. Tillräckligt för att spara dyrbar tid och inte bränna en full tank bensin för ingenting. Här går vi för vårt urval, det bästa av det bästa är här! Dessa appar gör mycket mer än att peka åt rätt håll. Således kommer du att kunna känna tilltrafikförhållandena att veta om trafikstockningar och köer och anpassa din rutt därefter. Samma sak för att rapportera fartkameror. De flesta GPS-enheter för Android har också communityfunktioner som gör att användare kan hjälpa varandra. Det finns mer i livet än bara Google Maps!

Waze: den mest kompletta GPS:en

https://www.youtube.com/watch?v=W6KJ1OpxKcc

Vi presenterar inte längre Waze, helt klart den bästa Android GPS tillgängligt på Google Play. GPS-navigering är extremt komplett och styrkan i denna applikation ligger utan tvekan i dess gemenskap. Faktum är att varje användare av applikationen kan delta i att förbättra navigeringsdata och på så sätt hjälpa andra att hitta de bästa rutterna och spara tid.

Således kan rutten räknas om automatiskt beroende på trafikförhållandena. De billigaste bensinstationerna eller till och med röstvägledning kommer att göra applikationen till din bästa resesällskap. Ett poäng- och belöningssystem inom samhället uppmuntrar er att hjälpa varandra vilket gör att Waze är en uppdaterad och allt mer komplett applikation.

Fartkameror visas inte längre exakt på Waze, utan ingår i varningen för farozoner, utan ytterligare detaljer. Var försiktig, snart kan regeringen förbjuda appar av Waze-typ som indikerar positionen för brottsbekämpning i realtid. Tjänsten stöder maskininlärning för att hjälpa oss i dagliga resor, vilket gör att vi kan förutse vissa problem som vi kan stöta på på vår resa.

Google PlayGoogle Play

HERE WeGo: ekonomisk i mobildata, tydlig och exakt

Appen, som tidigare hette Nokia HÄR, konverterade snabbt många användare till Android. Det måste sägas att verktyget har många kvaliteter, som börjar med en mycket tydligt gränssnitt, exakt information och aktuell kartografi. Det finns möjlighet att ladda ner offlinekartor och konsultera kollektivtrafikens tidtabeller.

Grädden på moset är att den är helt gratis att använda. Du behöver bara skapa ett konto för att ladda ner högupplöst ljudvägledning eller lokal mappning på enheten. För, ja, det är möjligt att använda denna GPS-app utan någon dataanslutning! Tjänsten låter dig också konsultera GetYourGuide – Reserådgivare – BlaBlaCar – Expedia – Car2Go – Wikipedia – Hotels Combined.

Google Play ButikGoogle Play Butik

Maps.me: för frekventa resenärer

En riktig referens, MAPS.ME är en av de bästa applikationerna för fotgängare, vandrare och resenärer. Alla kartor och funktioner är gratis, kartor är tillgängliga offline, det är ett bra verktyg för att gå eller när du är utomlands.

Appen är baserad på databasen OpenStreetMap som uppdateras av bidragsgivare. En idealisk lösning med öppen källkod. Den är tillgänglig över hela världen och hjälper till att identifiera intressanta platser och komma åt vandringsleder.
Google Play ButikGoogle Play Butik

CoPilot: en annan mycket användbar offlineapplikation

Android GPS-navigatorn “CoPilot” är en mycket effektiv applikation som ger dig de bästa rutterna oavsett om du är till fots eller med bil. Den kan användas offline utan att nödvändigtvis behöva en nätverksanslutning. För att göra detta måste du ladda ner dem till din Android-telefon eller surfplatta. Tillräckligt för att använda den utomlands utan extra kostnad. Den integrerar också intressanta platser för att visa dig hotell eller restauranger till exempel.

Du kan ladda ner kartor över ett land eller en region gratis. Om du reser och vill lägga till nya måste du betala via köpsystemet i appen. Även här har du rätt till 14 dagars användning med applikationens alla funktioner. Utöver det måste du betala för ytterligare funktioner som röstnavigering eller 3D-kartor.

Google PlayGoogle Play

ViaMichelin GPS: en daglig nödvändighet

https://www.youtube.com/watch?v=nqRjN04piTw

Framför allt har Michelin byggt upp ett gediget rykte med sin webbplats, ViaMichelin, som gjorde att du kunde förbereda din vägväg från din dator. Här är det en helt gratis app och som kräver en mobil dataanslutning för att användas.

Alla funktioner som är populära bland förare finns där. Farozoner i Frankrike och Europa (de berömda radarerna är inte längre exakt refererade), hastighetsgränser, utan att glömma de nödvändiga varningarna i händelse av att den tillåtna hastigheten överskrids. En mycket praktisk funktion för att undvika att hamna i några allvarliga böter.

Google Play ButikGoogle Play Butik

Sygic GPS-navigering och kartor: TomTom-kartor i ett gratisprogram

Android GPS-appen “Sygic” är en av de mest populära i Google Play Butik. Precis som sina konkurrenter låter den dig ladda ner kartor för att använda dem offline på din telefon eller surfplatta. När det gäller navigeringsdata är dessa TomTom kartor som huvudsakligen används, en garanti för kvalitet. En av de största fördelarna med denna applikation är gratis uppdatering av kartor och intressanta platser (restauranger, bensinstationer, etc.).

3D-visning av kartor och landskap gör det också lättare att hitta runt. Å andra sidan kräver vissa funktioner betalning, till exempel trafikvisning, en nästan väsentlig funktion om du vill undvika vissa trafikstockningar. Tre alternativa rutter erbjuds dig också när du väljer resmål, så du kan åka så snabbt eller så billigt som möjligt om du till exempel vill undvika vägtullar.

Google PlayGoogle Play

Osmand: applikationen baserad på OpenStreetMap

Osmand är en utmärkt navigeringsapplikation som utnyttjar OpenStreetMap gratis data. Komplett, den har de viktigaste funktionerna som förväntas av ett sådant verktyg: röstvägledning, offlineläge, stöd för ruttens olika etapper… Var du än är på planeten riskerar du inte att gå vilse.

En annan positiv punkt är att det inte bara är användbart för bilförare. Osmand är också särskilt effektiv för cyklister, vandrare och andra tack vare sin hänsyn till cykelvägar, stigar, alternativa vägar m.m.

Google PlayGoogle Play

MapFactor: fartkameror, offlineläge och OpenStreetMap11

Förutom klassiska funktioner låter Android GPS-navigatorn “MapFactor” dig varning för närmar sig fartkameror genom en ljudvarning. Fjärrkommandon är också tillgängliga för att skicka en ny destination eller ett nytt meddelande direkt till navigeringen. För kartor används fortfarande OpenStreetMap, ett samarbetssystem som tillåter tillägg och modifiering av kartor över hela världen.

Offlinesurfning, 2D och 3D display såväl som sökandet efter närmaste intressanta platser är alla funktioner som du hittar i denna MapFactor-applikation som redan har övertygat tusentals användare. TomTom affärskartor finns också att köpa som tillval. Observera att det finns en lastbilsversion av applikationen som låter lastbilar, skåpbilar och husvagnar veta höjden på gångtunneler eller till och med kapaciteten på vissa broar.Google PlayGoogle Play

Mappy: den ultrakompletta GPS:en

karta gps androidkarta gps android

Ett utmärkt alternativ till Google Maps, Mappy sticker ut tack vare dess kompletta erbjudande. GPS:en visar en mängd olika transportmedel (tack vare en mängd partners): bil, kollektivtrafik, taxi, flyg, Uber, tåg, BlaBlaCar, buss, cykel, självbetjäningscykel eller fotgängare. Som grädde på moset är att Mappy även listar elskotrar (inklusive COUP! till exempel). Applikationen låter dig komma åt kartor utan att ha en internetanslutning. Mappy har också ett tydligt och exakt gränssnitt, särskilt för bilister med vägtrafik i realtid.

Google PlayGoogle Play

Coyote: Varningar, GPS-navigering och trafik

Coyote närmar sig ett alternativ till Waze. Operationen är liknande: applikationen använder crowdsourcing, det vill säga den visar bilisters rapporter i realtid. Detta inkluderar permanenta “faror” inklusive “områden inklusive eller utan fast radar (inklusive farliga sektioner)” anger appen. Men också tillfälliga faror som hinder som faller på vägen och olyckor. Applikationen indikerar också trafikstockningar och innehåller en regelbundet uppdaterad databas med hastighetsbegränsningar.

Google PlayGoogle Play

Vi hoppas att detta hjälpte dig att hitta din bästa GPS-app på Android. Det finns andra i Play Butik som är värda att kolla in, så om din favorit Android GPS-navigator inte finns med på listan, tveka inte att dela den med oss! Du kan också hitta vårt urval av de bästa radarvarningsenheterna. Om du ofta tar vägen har du säkert provat flera, så kom och ge oss din åsikt. Vilka av dess applikationer använder du?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *