Canal+ och UGC lanserar ett nytt erbjudande för ungdomar som kombinerar film och streaming

Goda nyheter för unga, ett nytt erbjudande avsett för de under 26 år har precis dykt upp tack vare Canal+ och UGC. Detta är tänkt att inte bara kunna dra nytta av Canal group-kanalerna, utan också från de senaste filmerna på bio.

kanal+ avtalkanal+ avtal
Krediter: Canal+

Om du är under 26 år och gillar både tv och bio kan du vara intresserad av det nya erbjudandet som lanseras av Canal+ och UGC Cinéma. De två grupperna gick samman för att skapa ett unikt abonnemang som kombinerar tillgång till Canal+-kanaler och det obegränsade UGC-kortet, som ger obegränsat inträde till alla UGC-biografer.

Detta är ett historiskt partnerskap mellan små och stora skärmar, traditionellt rivaler. Målet är att locka unga tittare som i allt högre grad vänder sig till streamingplattformar och video-on-demand-tjänster. Genom att erbjuda dem ett brett utbud av innehåll, från filmer till serier, inklusive dokumentärer och sport, bygger de två grupperna sin lojalitet och erbjuder dem ett enormt urval av innehåll att titta på.

Läs också – IPTV: Canal+ tar denna fransman inför rätta som sålde prenumerationer för 50 € per år

Hur mycket kostar det nya abonnemang till unga människor?

Abonnemanget kostar 25,94 euro per månad, vilket är en bra affär jämfört med de individuella priserna på UGC unlimited-kortet -26 år gammalt (19,90 euro per månad) och Canal+-erbjudandet -26 år gammalt (13,99 euro per månad). Detta motsvarar en besparing på €7,95 per månad, eller €95,40 per år. Erbjudandet är dock begränsat till 10 000 prenumeranter: 5 000 befintliga Canal+-kunder och 5 000 nya.

Dessutom kommer de första 5 000 ungdomarna som redan prenumererar på Canal+ -26 år och RAT+-erbjudandet också att kunna dra nytta av ett förmånligt pris för UGC Unlimited -26 år erbjudandet på 11,95 € per månad istället för 19, 90 € per månad . Prenumeration är tillgänglig från 7 februari 2024, enligt först till kvarn-principen.

Läs också – Varför måste Canal+ betala 1,66 miljoner euro till TF1?

UGC ändrar även sina andra erbjudanden

UGC Cinéma tillkännagav också några ändringar och nya funktioner i sina prenumerationer. Från maj 2024 kommer priserna på deras månadskort att öka, för första gången sedan 2016. Unlimited UGC-kortet för dem under 26 kommer att kosta €19,90 istället för €17,90, Unlimited UGC-kortet kommer att kosta €23,90 istället för €21,90 och Unlimited UGC Duo-kortet kommer att kosta €39,90 istället för €36,80.

För att kompensera för denna ökning har UGC Cinéma skapat nya abonnemang och förmåner för sina kunder. Till exempel låter UGC obegränsat familjekort, på 49,90 € per månad, abonnenten bjuda in upp till tre personer till varje session. UGC unlimited Weekend-kortet, för €19,90 per månad, ger tillgång till bio från måndag till fredag, medan UGC unlimited Weekend-kortet, på €19,90 per månad, ger tillgång till bio från fredag ​​till söndag. Det obegränsade UGC-kortet Viva l’Opéra!, för 34,90 € per månad, låter abonnenten njuta av både bio och operan.

Ännu bättre, UGC Cinéma har sänkt priserna på godis och biljetter för medföljande personer. Med korten UGC unlimited och UGC unlimited -26 kan abonnenten nu köp en plats till en vän till priset av €8 för varje session. De nya prenumerationerna är tillgängliga för befintliga prenumeranter nu, där UGC överväger en fullständig övergång i maj för de som har fullgjort sitt åtagande, eller nästa månad för andra.

Dessa nya erbjudanden speglar våra åskådare, vår identitet, vår historia och strävar modigt efter att underlätta tillgången till bio. Att väcka passionen för film till liv och uppmuntra åskådarnas nyfikenhet genom att visa hela mångfalden av filmer är kärnan i vårt företags ambition. », förklarar Brigitte Maccioni, VD för UGC-gruppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *