Bästa HP bärbara dator mars 2024: vilken dator ska jag köpa?

HP är ett av de mest sålda bärbara varumärkena i världen. Märket erbjuder ett brett urval av modeller som visas Ett bra pris-prestanda-förhållande. Upptäck i den här guiden vårt urval av de bästa bärbara HP-datorerna.

bästa HP laptopbästa HP laptop

Urval av de bästa bärbara HP-datorerna

Hewlett-Packard Company, förkortat HP, är ett amerikanskt multinationellt företag specialiserat på design av datorprodukter. Hon har nytta av en gedigen kunskap sedan det grundades 1939. Det började mycket tidigt med konstruktionen av elektroniska test- och mätinstrument innan det attackerade datormarknaden i slutet av 1960-talet.

Förutom skrivare, tillbehör och displayerdet amerikanska varumärket erbjuder en varierat utbud av stationära och bärbara datorer.

I den här guiden presenterar vi de bästa bärbara HP-datorerna för dig. I HP-sortimentet har du Spektrum som är premium bärbara datorer, HP Avundas för kreativa, HP Paviljong för kontorsautomation, HP Grundläggande för små budgetar, HP Chromebook för studenter och OMEN Och Victus för spel.

Oavsett dina behov och din budget, hittar du en HP-dator som är gjord för dig i vårt urval.

HP Omen 16-xf0000nf: DATORN FÖR KRÄVANDE SPELARE

 • Fnac

  2096,99 €

  Upptäck erbjudandet

 • Darty

  2329,99 €

  Upptäck erbjudandet

 • Rakuten

  2759,99 €

  Upptäck erbjudandet

Om du letar efter en kraftfull dator med stor skärm, du är på rätt plats. Faktum är att HP Omen 16 har en mycket trevlig konfiguration som kommer att vara perfekt för spelare men också för kreativa yrken som kräver ett bra dedikerat grafikkort.

Om det inte är den lättaste eller minsta datorn i denna jämförelse kompenserar den särskilt med en bakgrundsbelyst tangentbord mycket bekvämt att använda och komplett anslutning (2 USB-A-portar, 2 USB Type-C-portar, 1 HDMI 2.1-port, 1 RJ-45 Ethernet-port, 1 hörlurs-/mikrofonuttag). L’16,1-tums IPS-skärm erbjuder QHD-upplösning (2560 x 1440 pixlar) och en 240Hz uppdateringsfrekvensperfekt för tv-spel.

Ur prestationssynpunkt drar vi nytta av en 8-kärnig AMD Ryzen 9 7940HS-processor klockad till 4,0 GHz (upp till 5,2 GHz i turboläge) med 32 GB RAM och ett NVIDIA GeForce RTX 4070-grafikkort med 8 GB dedikerat GDDR 6-minne, speciellt designat för bärbara datorer. Hårddisken utelämnas inte med en 1 TB SSD. Slutligen kör den här datorn Windows 11.

+ DEN –
Bra valuta för pengarna för en speldator Mer transportabel än portabel
Komplett anslutning Ganska bullrigt
Kvalitetsskärm Ingen numerisk knappsats

HP 14s-dq5037nf: DEN BILLIGA DATORN

Klicka här för att köpa HP 14s-dq5037nf laptopKlicka här för att köpa HP 14s-dq5037nf laptop

I sitt utbud av bärbara datorer erbjuder HP också PC till ett lågt pris. Detta är fallet med HP 14S-DQ5037NF. Denna 14-tumsmodell från Essential-serien är tillgänglig för mindre än 430 € i en paket inklusive en väska, en trådlös mus och ett års prenumeration på Microsoft 365 personal.

Detta är en bärbar dator som är både och lätt, kompakt och billig. Trots sitt låga pris är HP 14S-DQ5037NF utrustad med en 6-kärnig processor Intel Core i3-1215U klockad till upp till 4,4 GHz i Turbo Boost-läge och 8 GB RAM. Det är därför en lämplig modell för vanliga vardagliga sysslor. Om du till exempel letar efter en PC för att gå på internet, utföra kontorsarbete eller till och med titta på strömmande filmer och serier, kan HP Laptop 14s vara lämplig.

Den har en Full HD-skärm med en upplösning på 1920 x 1080 pixlar, lagringsutrymme på 256 GB och en autonomi på 8 timmar vid blandad användning.

Observera: HP 14S-DQ5037NF kör Windows 11 Home i S-läge. Det är en förenklad och säker version som endast accepterar applikationer från Microsoft Store. Om du vill uppgradera till klassiskt Windows 11 kan du göra det men ingen återgång kommer att vara möjlig efter det.

+ DEN –
Litet pris För svag för att spela
Mångsidig användning
Komplett anslutning

HP Victus 16-s0003nf: Den kraftfulla och mångsidiga bärbara datorn

HP Victus 16-s0003nf till bästa pris

 • Fnac

  1309,99 €

  Upptäck erbjudandet

 • Darty

  1309,99 €

  Upptäck erbjudandet

 • Rakuten

  1309,99 €

  Upptäck erbjudandet

 • Cdiscount

  1468,17 €

  Upptäck erbjudandet

 • Shoppinggata

  1 503,89 €

  Upptäck erbjudandet

Med sin IPS-skärm 16,1 tum av en definition Full HD 1920 x 1080 pixlar, HP Victus 16-s0003nf är en bärbar dator som håller. Även om den var designad för spel, kan du perfekt använda den för kontorsuppgifter eller underhållning.

HP Victus 16-s0003nf har en processor AMD Ryzen 7 8 kärnor tillsammans med ett dedikerat grafikkort Nvidia GeForce RTX 4060 (8 GB dedikerad i GDDR6). Denna modell är också utrustad med en 512 GB SSD och 8 GB RAM. Denna konfiguration gör att den är snabb och effektiv.

Kompatibel med snabbladdning, du kan återställa 50 % batteri på bara 30 minuter. Detta kompenserar för dess autonomi på endast 6h30 vid blandad användning.

När det gäller anslutningar har HP Victus 16-s0003nf en USB-C-port, en HDMI 2.1-port, en Ethernet- och 3,5 mm audiojackport samt tre USB-portar av typ A.

+ DEN –
Solid uppställning Låg autonomi
Komplett anslutning Genomsnittlig finish för priset
Chareg. snabb

HP ENVY X360 13-bf0000sf: DEN ULTRA BÄRBARA FÖR KREATIV

HP ENVY X360 13-bf0000sf till bästa pris

 • Amazon

  1199 €

  Upptäck erbjudandet

 • Shoppinggata

  1556,31 €

  Upptäck erbjudandet

För att komplettera detta urval av de bästa bärbara HP-datorerna, här är en hybridmodell med 360° gångjärn. Med hans 13,3-tums OLED-pekskärm med en 2,8K definition (2880 x 1800 pixlar) med fina kanter och ljud autonomi med upp till 15 timmars användningdet är en ultraportabel modell som du kan ta i vilken väska som helst.

Med en Intel Core i5-1230U-processor16 GB RAM och en 512 GB SSD hårddisk, har du i handen en dator med dynamisk prestanda. Anslutningsmässigt hittar vi en micro SD-kortläsare, 2 USB-A-portar och 2 USB-C Thunderbolt 4-portar samt ett kombinerat hörlurs/mikrofonuttag. Slutligen kör datorn Windows 11.

+ DEN –
Utmärkt autonomi 5 MP webbkamera
Kan användas som surfplatta
Vacker 2,8K OLED-pekskärm

HP Chromebook Plus 15a-nb0036nf: Den perfekta lösningen för elever och gymnasieelever

HP Chromebook Plus 15a-nb0036nf till bästa pris

 • Galeries Lafayette FR

  399 €

  Upptäck erbjudandet

 • Bagare

  399 €

  Upptäck erbjudandet

 • Rakuten

  399 €

  Upptäck erbjudandet

För att avsluta detta urval av de bästa bärbara HP-datorerna, här är en Chromebook-modell både billigt och mycket effektivt för kontorsuppgifter. Som en påminnelse är det speciella med Chromebooks att de körs under Chrome OS istället för Windows. Detta operativsystem är optimerat för att fungera smidigt och effektivt utan behov av stor konfiguration. Dessutom erbjuder den en god självständighet så att du kan använda den hela dagen.

Denna HP Plus 15a-nb0036nf-modell erbjuder dock ganska intressanta funktioner för sitt pris. Dess skärm är 15,6 tum med Full HD-upplösning (1920 x 1080 pixlar). Den roterar med 6-kärnig processor Intel Core i3 N-305 tillsammans med 8 GB RAM. På lagringssidan drar vi nytta av 256 GB UFS-utrymme. När det gäller anslutning drar vi nytta av Wifi 6 och Bluetooth 5.3. Och för anslutning hittar vi en USB-A-port, 2 USB-C-portar, en Micro SD-kortläsare och en hörlurs-/mikrofonport.

+ DEN –
Bra självständighet Standard gångjärn
Låga priser
Ganska kraftfull för en Chromebook

Vilka är HP:s bärbara datorer?

Utbudet av bärbara HP-datorer är brett och låter dig hitta en dator för varje användning. Om du letar efter en dator enbart för vardagliga kontorsuppgifter, välj en dator från Essential-sortimentet. Om du vill ha en modell speciellt designad för grafik och skapande av foto- och videoinnehåll, kommer Envy-sortimentet att vara mer lämpligt. Slutligen, om du letar efter en högpresterande tävlingsenhet för spel, välj en HP Omen som är ultrakraftig eller en Spectre, märkets avancerade modell.

För att se tydligare, här är en presentation av alla sortiment som erbjuds av HP.

 • Spektrum: det här är premiumdatorer. HP Spectre kombinerar kraft med avancerad design.
 • Avundas: Envy-serien har designats speciellt för nomadiska kreatörer. Dessa är lätta att transportera datorer som är stöttåliga.
 • Paviljong: modellerna är perfekt lämpade för familjer för mångsidig användning. Vi hittar alltså datorer som lämpar sig för underhållning, kontorsautomation, produktivitet och till och med spel.
 • Grundläggande: Dessa är de billiga bärbara datorerna som låter dig utföra enkla uppgifter.
 • Chromebook: De körs under Googles Chrome OS och ger dig tillgång till appar som finns tillgängliga i Play Butik. Dessa är enkla att använda och snabba datorer som i allmänhet lämpar sig för studenter.
 • OMEN: De bärbara datorerna i det här sortimentet är extremt kraftfulla, speciellt designade för spel. De drar nytta av en hög uppdateringsfrekvens och ett grafikkort som håller.
 • Victus: modellerna är mindre muskulösa än OMEN-serien men är också billigare. Det är ett bra alternativ för spelare som vill kombinera prestanda och rimligt pris.

Att välja dator är framför allt en fråga om budget och specifika behov. För att hitta rätt bärbar dator måste du först fråga dig själv vad du vill använda den till. Detta gör att du kan välja ett sortiment och sedan välja den modell som ger bäst valuta för pengarna. Bland de faktorer att ta hänsyn till har du:

 • Autonomi och kompatibilitet med snabbladdning.
 • Konfigurationen (valet av AMD Ryzen, Intel Core-processor, 4, 8 eller 16 GB RAM, grafikkort, lagringsutrymme, etc.)
 • Priset. Du kan hitta modeller för mindre än 300 €. Var dock försiktig, en konfiguration som är för lätt och gör att du bara kan utföra enkla vardagliga uppgifter. Omvänt kan avancerade modeller överstiga 2 500 € men är extremt kraftfulla.
 • Den bärbara datorns storlek och vikt. De mest kompakta HP-datorerna har en skärmstorlek på 13,3 tum. De med de största skärmarna är 17,3 tum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *