AliExpress Choice Day: 2 premiumsmartphones för mindre än 500 €

Under de sista timmarna av AliExpress Choice Day kan du upptäcka två smartphones, Nubia Z50 5G och ZTE Nubia Z50S Pro, som erbjuds till oöverträffade priser tack vare exklusiva rabatter och en speciell kampanjkod. Vi berättar allt i den här artikeln.

fr_FR-1280×800fr_FR-1280×800

AliExpress’ Choice Day, en dag tillägnad exklusiva erbjudanden och rabatter på en mängd produkter, avslutas ikväll. Detta evenemang, efterlängtat av fyndsökande, representerar ett gyllene tillfälle att göra betydande besparingar på föremål av alla kategorier, från elektroniska prylar till hushållsartiklar. AliExpress har de senaste dagarna erbjudit rabatter på upp till -60% på alla sina avdelningar!

Och under evenemangets sista timmar är det möjligheten att få dina sista bra erbjudanden. I denna frenesi av kampanjer utmärker sig två smartphones särskilt för sin oslagbara valuta för pengarna: Nubia Z50 5G-smarttelefonen och ZTE Nubia Z50S Pro. Med rabatter på upp till -35 % och en extra fördel på €50 tack vare koden FRCD50, är ​​dessa erbjudanden utan tvekan bland de mest attraktiva i slutet av Choice Day.

Nubia Z50 5G-smarttelefonen: kraft och elegans

nubianubia

För närvarande på AliExpress är Nubia Z50 5G tillgänglig för endast €373,66 istället för €533,80!

Nubia Z50 5G sticker ut för sin kombination av kraft och estetik. Utrustad med en avancerad Snapdragon-processor erbjuder den hög prestanda, perfekt för spel och krävande applikationer. Dess exceptionellt tydliga AMOLED-skärm lovar total nedsänkning i ditt favoritinnehåll, med levande färger och exakta detaljer.

5G-tekniken säkerställer ultrasnabb anslutning, vilket förvandlar surf- och streamingupplevelsen. Lägg till det ett robust batteri som garanterar anmärkningsvärd autonomi, och du får en smartphone designad för att stödja de mest aktiva användarna under hela dagen. Med en betydande rabatt under AliExpress’s Choice Day är Nubia Z50 5G erbjudandet du inte får missa för den som letar efter en kapabel enhet till ett bra pris.

ZTE Nubia Z50S Pro-smarttelefonen: banbrytande teknik

nubia2nubia2

Under denna Choice Day erbjuder AliExpress även ZTE Nubia Z50S Pro för endast 492,32 € istället för 757,41 €, med -35 % rabatt.

ZTE Nubia Z50S Pro presenterar sig som en avancerad smartphone, designad för krävande användare som inte vill kompromissa mellan prestanda och fotografisk kvalitet. Utrustad med en revolutionerande 108 MP-kamera, tar den knivskarpa och exakta bilder även i svagt ljus, och framhäver varje detalj med oöverträffad skärpa. Dess senaste generation Snapdragon-processor säkerställer en smidig och lyhörd användarupplevelse, som utan ansträngning kan hantera de mest krävande spelen och intensiva multitasking-uppgifter.

OLED-skärmen levererar livfulla färger och djupa svärta, vilket förbättrar den visuella upplevelsen oavsett om du spelar, streamar video eller surfar på webben. Med 5G-teknik inbyggd lovar ZTE Nubia Z50S Pro ultrasnabba nedladdnings- och streaminghastigheter, vilket möjliggör oöverträffad anslutning. Dess stora batterikapacitet, tillsammans med snabbladdning, gör att användare kan njuta av långa timmars användning utan att behöva oroa sig för att ladda om. ZTE Nubia Z50S Pro erbjuds till en exceptionell rabatt under AliExpress’s Choice Day, och är det perfekta valet för dem som vill äga en smartphone som utmärker sig i både prestanda och fotografering.

Den här artikeln är ett sponsrat inlägg från AliExpress.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *